Skyce – sunt bijuterii dentare elegante, cu care iti poti exprima personalitatea ta, schimba imaginea, spori frumusetea unui zambet si dintii albi. De asemenea, pietrele Skyce sunt folosite pentru a ascunde orice defecte ale dintelui - fisuri, pete, etc

Bijuteria are o suprafata exterioara cu o multitudine de margini, iar stratul de jos reprezinta o suprafata perfecta (oglinda), care reflecta pe deplin lumina. Cand lumina cade pe el Skyce incepe sa joace ca un diamant adevarat, ceea ce face zambetul literalmente stralucitor!

Diamantele artificiale Skyce sunt disponibile in mai multe dimensiuni. Cel mai atractiv Skyce arata fixate simetric pe dintii frontali ai maxilarului superior (incisivii laterali sau canini). Produs in fabrica sub un control automatizat la calculator, Skyce nu-si pierde niciodata luciul in timpul utilizarii.

Aplicarea bijuteriei dentare este absolut inofensiva pentru dinti!

Ornamentele sunt lipite la suprafata dintilor fara a deteriora structura smaltului. Suprafata Skyce care intra in contact cu dintele este prelucrata special pentru a realiza o fixare durabila. Procedura este complet nedureroasa si dureaza aproximativ 10 minute.