Implanturi dentare

Lipsa dintilor strica imaginea oricarei persoane, cum de rezolvat aceasta problema? Cea mai moderna metoda de a proteza dintii sunt implanturile dentare.

Protezare

Lipsa unui dinte sau a mai multor dinti strica imaginea oricarei persoane si poate duce si la tulburari masticatorii si fonetice.

Estetica

Dintii si zambetul sunt cartea de vizita a oricarei persoane, pentru a arata impecabil si a arata plin de incredere.

Endodontie

Endodonţia este o metodă de tratament a canalului şi a afecţiunilor pulpare prin care un dinte poate fi salvat de la extracţie.

Estetica: Fatete dentare

Faţetele dentare (porcelain veneers) sunt carapace subţiri, care imită aspectul dintelui, fiind cimentate pe dantura naturală cu un adeziv special.

Albirea dinților cu Laser

Un zâmbet alb de care poţi să te mândreşti este mai posibil ca oricând! Super-Dent oferă pacienţilor săi metoda inovaţională şi cea mai eficientă apentru albirea dinţilor cu ajutorul laserului SiroLaser de la Sirona. Albirea unui dinte durează doar 30 secunde!

OPALSCENCE

Albirea dintilor cu gel OPALESCENCE poate fi efectuata atat la cabinet cat si la domiciliul pacientului.

Skyce

Skyce – sunt bijuterii dentare elegante, cu care iti poti exprima personalitatea ta, schimba imaginea, spori frumusetea unui zambet si dintii albi.

Detartrajul

Detartrajul sau inlaturarea depunerilor dentare care nu pot fi inlaturate cu un simplu periaj la domiciliu este o procedura de rutina si nedureroasa

Programează-te

Programează-te la o consultație gratuită

Alege serviciul necesar

Alege Serviciul necesar

Constare specialist

Consultare Specialist gratuit

Diagnosticare CEREC

echipamentul CEREC oferă posiblitatea medicului să vă scaneze cavitatea bucală cu o cameră intraorală, efectuînd designul protezei dentare și in doar maxim 20 min

Ai o urgenta? Necesara o interventie urgenta?

Programeaza-te acum prin telefon sau Online.