Implanturi dentare

Lipsa dintilor strica imaginea oricarei persoane, cum de rezolvat aceasta problema? Cea mai moderna metoda de a proteza dintii sunt implanturile dentare.

Protezare

Lipsa unui dinte sau a mai multor dinti strica imaginea oricarei persoane si poate duce si la tulburari masticatorii si fonetice.

Estetica

Dintii si zambetul sunt cartea de vizita a oricarei persoane, pentru a arata impecabil si a arata plin de incredere.

Endodontie

EndodonЕЈia este o metodДѓ de tratament a canalului Еџi a afecЕЈiunilor pulpare prin care un dinte poate fi salvat de la extracЕЈie.

Estetica: Fatete dentare

FaЕЈetele dentare (porcelain veneers) sunt carapace subЕЈiri, care imitДѓ aspectul dintelui, fiind cimentate pe dantura naturalДѓ cu un adeziv special.

Albirea dinИ›ilor cu Laser

Un zГўmbet alb de care poЕЈi sДѓ te mГўndreЕџti este mai posibil ca oricГўnd! Super-Dent oferДѓ pacienЕЈilor sДѓi metoda inovaЕЈionalДѓ Еџi cea mai eficientДѓ apentru albirea dinЕЈilor cu ajutorul laserului SiroLaser de la Sirona. Albirea unui dinte dureazДѓ doar 30 secunde!

OPALSCENCE

Albirea dintilor cu gel OPALESCENCE poate fi efectuata atat la cabinet cat si la domiciliul pacientului.

Skyce

Skyce – sunt bijuterii dentare elegante, cu care iti poti exprima personalitatea ta, schimba imaginea, spori frumusetea unui zambet si dintii albi.

Detartrajul

Detartrajul sau inlaturarea depunerilor dentare care nu pot fi inlaturate cu un simplu periaj la domiciliu este o procedura de rutina si nedureroasa

Programează-te

Programează-te la o consultație gratuită

Alege serviciul necesar

Alege Serviciul necesar

Constare specialist

Consultare Specialist gratuit

Diagnosticare CEREC

echipamentul CEREC oferă posiblitatea medicului să vă scaneze cavitatea bucală cu o cameră intraorală, efectuînd designul protezei dentare și in doar maxim 20 min

Ai o urgenta? Necesara o interventie urgenta?

Programeaza-te acum prin telefon sau Online.